Selecteer provincie

Chiropractie Wateringseveld

Details

Adres
Laan van Wateringse Veld 1000
2548CS Den Haag
Zuid-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Chiropractie Wateringseveld (voormalig "Praktijk Chiropractie Brussee") is gevestigd in nieuwbouwwijk het Wateringseveld in Den Haag.

In onze praktijk staat de gezondheid en het welbevinden van patiënten centraal. Wij vinden het belangrijk dat de behandeling zorgvuldig op u wordt afgestemd en wordt voorzien van een duidelijke en eerlijke uitleg. Wij willen het beste resultaat voor u. Het is ons streven dat u er zich goed bij voelt.
Ons doel

Ons doel hangt samen met de filosofie dat een goed bewegende wervelkolom essentieel is voor een goede gezondheid en optimale lichamelijke (sport) prestaties. Ons doel is het optimaliseren van uw gezondheid. Wij doen dit door bewegingsstoornissen in uw wervelkolom en andere gewrichten op te heffen met behulp van hoog kwalitatieve chiropractische zorg.
Kwaliteitswaarborg

Om de hoogst mogelijke kwaliteit van zorg te leveren stellen wij hoge eisen aan de opleiding en ervaring van de chiropractoren. Ze hebben allen een 5-jarige opleiding genoten aan een erkende universiteit, zijn officieel geregistreerd bij de Stichting Chiropractie Nederland (SCN) en lid van de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA). Daarnaast hebben wij twee officieel gediplomeerde sportchiropractoren in dienst, die lid zijn van de Nederlandse Vereniging van Sporty Chiropractie (NVSC)