Selecteer provincie

Heuven Chiropractie Amersfoort van 033-4616125: - Kosten & Prijzen therapeut vergoeding ervaringen

Details

Adres
Hendrik van Viandenstr 38/A
3817AB Amersfoort
Utrecht
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Chiropractie van Heuven bestaat al vanaf 1990, en heeft daardoor al vele mensen weten te helpen een betere kwaliteit van leven te bereiken.
De moderne chiropractor houdt zich voornamelijk bezig met het behandelen van klachten als rugpijn, nekpijn, aandoeningen van het bewegingsapparaat en functiestoornissen in het zenuwstelsel. Deze functiestoornissen kunnen andere klachten veroorzaken, zoals hoofdpijn en migraine. Wij kijken dan ook vanuit een holistische visie naar de klachten, met het zenuwstelsel als uitgangspunt, om te komen tot een structurele oplossing in plaats van enkel symptoombestrijding. Hoe beter het zenuwstelsel functioneert, des te beter de mogelijkheden voor herstel. Het zenuwstelsel, dat zich in de schedel (de hersenen) en de wervelkolom (het ruggenmerg) bevindt. Vanuit het ruggenmerg vertakken zenuwen zich naar onder andere armen, benen en alle inwendige organen. Zo stuurt dus het zenuwstelsel alles aan.
Door het toepassen van pijnloze correcties op de wervelkolom en/of gewrichten, ook wel manipulatie genoemd, zorgen we voor een optimale werking van het zenuwstelsel. Ook kan het zijn dat u oefeningen voorgeschreven krijgt of advies over een goede houding of voeding meekrijgt.