Selecteer provincie

Praktijk Chiropractie Volendam

Details

Adres
Burg van Baarstraat 17
1131WR Volendam
Noord-Holland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Chiropractie is een specialisatie welke werkt met de wervelkolom en het zenuwstelsel. Wij behandelen diverse klachten, komend vanuit de wervelkolom; rug-, schouder- en nekklachten. Maar ook met klachten zoals moeheid, duizeligheid en uitstralingen in de benen en armen. Door het gebruik van verschillende technieken kunnen we een groter scala van mensen helpen, zodat niet altijd alleen de manipulatie gebruikt hoeft te worden.

De volgende symptomen zijn een aantal aanwijzingen van problemen:
o HOOFDPIJN
o LAGE RUG PIJN/HERNIA
o NEKPIJN
o WHIPLASH
o SCOLIOSIS
o TINTELINGEN OF DOOFHEID IN DE ARMEN EN HANDEN
o PIJN TUSSEN DE SCHOUDERBLADEN
o TINTELINGEN OF DOOFHEID IN BENEN OF VOETEN

Ons doel is het verminderen van klachten en om een betere gezondheid te creëren van binnenuit. Door onze werkwijze zorgen wij voor goed functioneren van de wervelkolom waarbij o.a. het verminderen van klachten en het vermijden van slijtage van de wervelkolom op de lange duur, centraal staat in het onderhouden van de rug.

Wij gebruiken het herstellend vermogen van het eigen lichaam, zonder toediening van medicijnen of gebruik van operaties. Wij gaan uit van het principe:

'The power that made the body, heals the body'.

Op deze manier zorgen wij er samen met het lichaam voor dat het lichaam nog jaren optimaal gebruikt kan worden zonder of met weinig klachten.

Het resultaat voor U: geen rugpijn, geen stijfheid, geen hoofdpijn. Lekker slapen, en een goed energieniveau! En natuurlijk… genieten van de dingen die u het liefst in uw leven doet, zonder klachten!

Onze specialisaties zijn: baby's en functionele neurologie.

Tevens werken wij met de iDXA total body scan. Deze intelligente botscan vervangt de rontgefoto's voor beeldmateriaal zonder de bijbehorende straling. Wij analyseren de wervelkolom, en kunnen tevens uw botkwaliteit analyseren.
De iDXA Total Body Scan is volgens de Stichting Osteoporose de enige gekwalificeerde scan is die wetenschappelijk gezien een echt betrouwbaar inzicht over de status van uw botmassa. Wilt u weten of u het verstandig is om deze scan te doen, check dan onze osteoporose checklist op onze website. Deze laat duidelijk zien, of u grote kans op botontkalking heeft. Tevens is de IDXA de meest betrouwbare meting voor een BMI meting. Mocht u bezig zijn met afvallen is deze BMI scan een goed referentiepunt.