Selecteer provincie

Chiropractie Hilversum 035-6244633: - Kosten & Prijzen therapeut vergoeding ervaringen

Details

Adres
Kerkelandenlaan 3/L
1216RN Hilversum
Noord-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Op deze informatieve webpaginas laten wij u nader kennismaken met onze praktijk Chiropractie.

Chiropractie Hilversum is al 30 jaar gevestigd in Hilversum. De praktijk bestaat uit zes ervaren chiropractoren elk met hun eigen specialisatie. Daardoor zijn wij in staat om de meest uiteenlopende klachten te behandelen.

Chiropractie is een wereldwijd bekende vorm van geneeskunde, waarin de wervelkolom en het zenuwstelsel centraal staan. Chiropractie gaat ervan uit dat veel gezondheidsproblemen vanuit de wervelkolom en het zenuwstelsel ontstaan. Als zich in de wervelkolom of het bewegingsapparaat stoornissen voordoen, dan wordt dit gesignaleerd door het centrale zenuwstelsel.

De opleiding tot chiropractor bestaat uit een 5-jarige universitaire studie, met daarna nog een extra stage-jaar. Uitgebreide medische kennis van orthopedie, neurologie, rontgendiagnostiek, etc., vormen samen met de vele praktijkuren een belangrijke basis voor ons gespecialiseerde werk.

De meeste klachten die een Chiropractor behandelt, zijn gerelateerd aan de rug, schouders en nek. Ook hoofdpijn, migraine, tintelingen of gevoelloosheid in armen of benen komen veel voor. Pijn en stijfheid door bijvoorbeeld artrose (slijtage) kunnen doorgaans sterk verminderen door een Chiropractische behandeling.

Andere klachten buiten de wervelkolom kunnen eveneens behandeld worden: spierklachten en gewrichtspijnen in bijvoorbeeld de ellebogen (tennisarm), knieën, enkels en voeten. Zelfs bij artritis kan pijnverlichting en functieverbetering van de gewrichten bereikt worden met behulp van een Chiropractische behandeling.

Al enige jaren maken verschillende bedrijven tot volle tevredenheid gebruik van Chiropractie Hilversum. Sommigen claimen zelfs meer dan 80% vermindering van ziekteverzuim te hebben! Daarom geven wij graag meer uitleg over het nut van chiropractie tijdens speciale informatie-avonden voor bedrijven. U kunt hierbij denken aan algemene informatie over chiropractie, maar het is ook mogelijk een bepaald item te belichten.

Voor nog meer uitgebreide informatie of het maken van een afspraak bij al bestaande lichamelijke klachten kunt u contact met ons opnemen.