Selecteer provincie

Chiropractie Maastricht

Details

Adres
Wilhelminasingel 83
6221BG Maastricht
Limburg
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Bij Chiropractie Maastricht gaat men ervan uit dat veel gezondheidsproblemen hun oorsprong kunnen hebben in de wervelkolom. Het ruggenmerg in de wervelkolom is onderdeel van het centrale zenuwstelsel. Indien een zenuw niet goed functioneert, kan dat grote gevolgen in het lichaam geven.

De chiropractor neemt de wervelkolom en het zenuwstelsel als uitgangspunt voor genezing. Daarbij worden typisch chiropractische correcties van het wervelkolom uitgevoerd: precies gedoseerde druktechnieken, uitgevoerd op een speciale verstelbare behandeltafel. Deze technieken hebben tot doel om blokkades en storingen van het wervelkolom en het centrale zenuwstelsel op te heffen.

De behandeling is niet pijnlijk. Men voelt zich soms wat stijf of vermoeid na de behandeling. De duur van de behandeling hangt af van de aard van de klacht. De chiropractor kan u bij het eerste consult meedelen hoeveel behandelingen er nodig zijn om de klacht aan te pakken. Uw geduld en inzet blijven echter van belang voor het genezingsproces!